SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiçek festivaline gidenler öncesinde Tulip Rosa’ya uğrayacak

Bu haber 24 Nisan 2024 - 1:41 'de eklendi.

Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali bu sene 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İzmir’in tüm bölgelerinden insanlar buraya akın edecek. Geçtiğimiz yıl Torbalı – Bayındır yolu üzerinde bulunan Canlı’da kapılarını açan kahvaltı merkezi olan Tulip Rosa da buraya gelecek olan misafirlerin güzergahı üzerinde bulunuyor ve keyifli bir gün geçirmek isteyenlerinde uğrak yeri olması bekleniyor.

FESTİVALE, her yıl Torbalı’dan da yoğun bir katılım oluyor. Bu sene 25’nci kez düzenleyeceği Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali 27 Nisan 2024 Cumartesi saat: 21.30’da Bayındır Şehir Stadyumunda İrem Derici sahne alacak. Festival ücretsiz olup, tüm vatandaşlar davetli olduğu açıklandı. Torbalı’nın komşu ilçesi olan ve çiçekçiliğin başkenti olan Bayındır, sadece ilçe üreticilerine değil ülke ekonomisine de büyük katkı sağlıyor.

Bayındırlı çiçek üreticileri festival de ilçelerini en güzel şekilde tanıtabilmek için titizlikle çalışmaya devam ediyor. Geride kalan 25 yılda Bayındır, Türkiye’nin önemli çiçek üretim merkezlerinden biri haline gelirken Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali de ülkenin dünyaya açılan pencerelerinden biri oldu. Üreticiler, yüzlerce çeşit çiçekle oluşturdukları sergilerinde hem ülkemizin değişik yerlerinden gelen ziyaretçileri mest ediyor hem de ürünlerini pazarlama imkânı buluyor.

ÇİÇEK festibalinin yapılacağı yere sadece birkaç kilometre uzaklıkta olan ve festivel yolu üzerinde bulunan Tulip Rosa Kır Kahvaltı Salonu da festivale giderken uğranacak ve kır kahvaltısı yapılacak yerler arasında yer alıyor. Botanik işiyle uğraşan işadamı Kadir Elitaş tarafından açılan ve toplamda 24 bin metrekarelik alana sahip olan yer, Küçük Menderes Havzası’nın en büyük restoranı olarak faaliyet gösteriyor. İşletmede, mis gibi kokan çiçekler arasında serpme kahvaltı ve öğle yemekleri yenilebilecek.

TORBALI ilçe merkezine sadece 19 kilometre uzaklıkta olan Tulip Rosa Kahvaltı – Cafe ve Restaurant, aynı anda 300 kişiyi ağırlayabilecek bir mekana sahip. Tamamen yeşilin içinde bulunan işletme, rengarenk – çeşit çeşit kokan çiçeklerin arasında kuruldu. İşletmenin de içinde bulunduğu 24 bin metrekarenin ‘çiçek satış alanı’ olduğunu söyleyen Elitaş, üretim merkezlerinin ise Yakapınar’daki 40 bin metrekarelik alanda olduğunu ifade ederek, yurt içi ve yurt dışı pazarlara hitap ettiklerini dile getirdi. Böylesine bir mekan açmanın öğrencilik yıllarından bu yana her zaman hayali olduğunu anlatan Kadir Elitaş, aynı zamanda bitkilendirme – çimlendirme ve peyzaj işleri de yaptıklarını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.