SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiçek açan ağaçlar vatandaşları tedirgin etti

Bu haber 04 Mart 2023 - 1:49 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle bazı ağaçlar çiçek açtı. Öte yandan, yağışların az olması, çiçeklerin erken açması çiftçiyi tedirgin ediyor.

HAVALARIN mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve ılık havanın bitkileri de etkilediği Torbalı ilçesinde normalde Nisan ayına doğru tomurcuklanması gereken meyve ağaçları bu yıl da erken çiçek açtı. Ağaçların çiçek açtığını görenler, fotoğraflarını çekti. Gürkan Menekşe isimli vatandaş, yaptığı açıklamada, ağaçların çiçek açmasıyla renkli görüntüler oluşturduğunu belirtti.

KURAKLIK KAPIDA MI?

BAHARIN müjdeleyicisi çiçekler görsel güzellik oluştursa da kuraklık tehlikesi de kapıda. Yağışların az olması, çiçeklerin erken açması çiftçiyi tedirgin ediyor.

‘GÖRÜNTÜLERE ÇOK SEVİNİRKEN, DİĞER YANDAN ÇOK ÜZÜLÜYORUZ’

GÖRDÜKLERİ güzellikler karşısında hem sevindiklerini hem de üzüldüklerini belirten ilçe sakinleri “Bahçelerimizde gördüğümüz görüntülere çok sevinirken, diğer yandan çok üzülüyoruz. Badem ağaçları çok erken çiçeklerini açmış. Bu ağaçların çiçek açması için 1 ay zamanları olmasına karşın çiçeklerini erken açmaları bizleri endişelendiriyor. İnşallah endişelendiğim gibi olmaz inşallah güzel bir sezon geçiririz.” diye konuştular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.