SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’nin dayanışma kahvaltısına Sefer İpekli de katıldı

Bu haber 13 Eylül 2021 - 22:34 'de eklendi.

CHP Karabağlar İlçe Örgütü birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında buluştu. Etkinliğe Torbalı Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli de katıldı.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Karabağlar İlçe Örgütü birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında buluştu. İnciraltı’nda düzenlenen kahvaltıya CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Gencay Uğraş, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İzmir Eski Milletvekili Musa Çam, il ve ilçe meclis üyeleri, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, Kent Konseyi Başkanı Nazik Işık, Torbalı Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli ve partililer katıldı.

İLÇE Başkanı Mehmet Türkbay, “ İlçe örgütümüzün düzenlediği bu kahvaltıya katılan, destek veren tüm örgütümüze teşekkür ederiz” dedi.

TÜRKBAY, “İktidar’a her geçen gün bir adım daha yaklaştığımız bu kritik süreçte her birimiz daha çok bir araya gelecek, daha çok çalışacak ve dostlarımızla millet ittifakımızla Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidar’ı emek emek öreceğiz. Karabağlar’dan bir kez daha en yüksek sesle dile getiriyoruz, bu yolun sonu iktidar” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, “Burada heyecanlı bir örgüt görüyorum. Yolumuz iktidar yoludur. Güzel günler yakındır” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.