SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’liler; Dirmil’li vatandaşların evlerine misafir oldular

Bu haber 25 Ekim 2022 - 11:20 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı, Dirmil Mahallesi’nde hemşehrilerinin evlerine misafir oldu.

PARTİLİLER, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını iletirken, ‘vatandaşlarımız, umutlarını dile getirdiler’ şeklinde yorumladılar. İlçe Başkanı Övünç Demir, yaptığı açıklamada, “Öbek çalışmalarımız kapsamında; Aile Destekleri Sigortası, Yaşam Hak Projesi, İktidar olduğumuzda ilk 24 saat itibari ile uygulayacağımız projelerimizi konuştuk. Bizler gücümüzü bizleri görünce gülen gözlerden alıyoruz. İnandık, inanıyoruz, iktidar oluyoruz!” diye konuştu.

DİRMİL’Lİ ev hanımlarına CHP’nin aile destekleri ile ilgili projeleri, ev hanımlarının sigortalanarak emekli maaşı hakkına sahip olacakları, geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin çocuklarının masraflarının devlet tarafından karşılanacağı ve İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden yürürlüğe gireceği gibi hususlar başta olmak üzere kadın ve aile ile ilgili projeler anlatıldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hiç bir çocuk yatağa aç girmeyecek” sözü vurgulandı.

MAHALLE sakinleri ülkenin geri kalanında olduğu gibi ekonomik bunalımdan şikayet ederken CHP İlçe Örgütü, CHP iktidarında vatandaşın üzerindeki ağır vergi yükünün azaltılacağını, şehirde küçük esnaf ve kırsalda çiftçi ile hayvan yetiştiriciliğinin destekleneceğini, doğru ekonomi yönetimi ile enflansyonun azaltılacağını ve kamuda israfın son bulacağını anlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.