SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li vekil, Torbalı’da bir dizi temaslarda bulundu

Bu haber 19 Nisan 2022 - 20:37 'de eklendi.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan önceki gün ilçemize geldi. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nü ziyaret eden Arslan, burada CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve partililerle bir araya geldi.

İLÇE Örgütü ile sohbet ederek ülke gündemini değerlendiren İzmir Milletvekili Ednan Arslan, partililerin sorularını yanıtladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüdüğünü ifade eden Arslan, her CHP’liye bu yolda çok iş düştüğünü ifade etti. Arslan, dün CHP’ye üye olan bir vatandaşa da rozet taktı.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan daha sonra CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ile birlikte sanayi esnafını ziyaret etti.

ESNAF ile sohbet eden Arslan ve Demir, esnafın geçim sıkıntısı, artan maliyetler ve azalan gelirleri hakkında bilgi aldı. Sanayi esnafı artan kira, elektrik faturası ve ürün maliyetlerinden şikayet ederken, vatandaşların alım gücünün azalması nedeniyle işlerin de azaldığını ifade etti.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, tüm ekonomik sorunların CHP iktidarı ile son bulacağını belirterek, sandıkta kendilerine yetki vermelerini istedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.