SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li vekil ile ilçe başkanı çiftçinin sorunlarını dinledi

Bu haber 16 Nisan 2022 - 1:16 'de eklendi.

İzmir Milletvekili Murat Bakan, dün Torbalı’yı ziyaret etti. Eğerci, Şehitler ve Arslanlar mahallelerini ziyaret ederek programına devam eden İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, vatandaşlarla bir araya geldiler.

İZMİR Milletvekili Murat Bakan’ın ilk durağı, Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü oldu. Burada lçe Başkanı Övünç Demir ve parti örgütü ile bir araya gelen Bakan, ülke gündemi ve parti çalışmaları hakkında istişarede bulundu. Partililerin sorularını yanıtlayan Bakan, TBMM’deki çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçe Örgütü’ndeki görüşmenin ardından İzmir Milletvekili Murat Bakan ve İlçe Başkanı Övünç Demir, birlikte Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i ziyaret etti. Görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

MURAT Bakan ve Övünç Demir daha sonra ise Eğerci, Şehitler ve Arslanlar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Bakan ve Demir, halkın sorunlarını, talep ve şikayetlerini dinledi. Vatandaşların geçim sıkıntısı, çiftçilerin artan maliyetlerden ve alım belirsizliğinden şikayetleri ön plana çıktı. Fetrek Köprüsü’nün yeniden yapılması konusunun da kendisine iletilmesi üzerine İzmir Milletvekili Murat Bakan, köprünün yeniden yapılması için yüklenici firmaya bugün yer teslimi yapılacağı müjdesini verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.