SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Şenyüz meclis üyeliği için başvuru yaptı

Bu haber 03 Aralık 2023 - 23:41 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partili kimliği ile bilinen, Torbalı’nın sevilen esnaflarından Levent Şenyüz, belediye meclis üyeliği için başvuru yaptı.

CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat’a aday adaylığı dosyasını teslim eden Şenyüz, parti tabanından da büyük destek gördü. CHP’nin Torbalı’daki mihenk taşlarından olan Şenyüz, partisine ve ilçesine hizmet etmek için bu yola çıktığını belirtti.

ŞENYÜZ: “BİZ DE VARIZ”

ŞENYÜZ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişimin öncüsü sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’den aldığımız güç ve cesaretle biz de varız diyoruz. Kuruluşun ve kurtuluşun adresi Cumhuriyet Halk Partisi’nden Torbalı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurumu yaptım. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da mensubu olmaktan onur duyduğum partime ve Torbalı Halkına hizmet etmeye devam edeceğim. Çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.