SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Polat’tan adres değişikliği uyarısı

Bu haber 26 Eylül 2023 - 15:40 'de eklendi.

CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, Mahalli İdareler Seçimi’nde oy kullanmak için adres bildirimi yapacak olan yurttaşlara sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla uyarıda bulundu. Polat, adres değişikliği için son günün 1 Ekim 2023 olduğunu hatırlattı

31 MART 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimi öncesinde adres değişikliği ve adres bildirimi için yurttaşlara CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat uyarıda bulunuldu. Seçim çalışmalarının startını şimdiden verdiklerini de ifade eden Polat, CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen yazı uyarınca adres bildirimi ve adres değişikliği yapacak yurttaşlara son tarihin 1 Ekim 2024 oluğunu hatırlatan bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

ADRES DEĞİŞİKLİĞİNİ 1 EKİM’E KADAR BİLDİRMEYENLER, ESKİ ADRESİNE GÖRE OY KULLANMAK ZORUNDA KALACAK”

İLÇE Başkanı Polat yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Değerli yol arkadaşlarım. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde, 1 Ekim 2023 tarihli seçmen kütükleri esas alınacaktır. Bu nedenle hali hazırda adres değişikliği yapan seçmenlerimiz 1 Ekim 2023 tarihimden önce adres değişikliğini ilgili nüfus müdürlüğüne bildirmeleri gerekmektedir. Adres değişikliği 1 Ekim’den önce bildirilmez ise eski adresinizin bulunduğu yerde oy kullanmak durumunda kalacağınızı bildirmek isterim”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.