SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Övünç Demir’den yoğun çalışma temposu

Bu haber 03 Şubat 2024 - 3:08 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, çalışmalarını hızla sürdürüyor. Ekibiyle birlikte ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını gezip, temsilcileriyle bir araya gelen Demir, ilçe yönetiminde danışarak, fikir alarak bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini de göstermiş oluyor.

GİTTİĞİ her yere ajandasını da alıp, burada notlar alan, sorun ve talepleri dinleyip çözüm önerilerini konuşan CHP’li aday, son olarak dün Torbalı Kültür Sanat ve Eğitim Derneği ile Torbalı Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

ÖTE yandan Demir, dün ayrıca Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek OSB Başkanı Mustafa Sabri Ünlütürk, yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Şahin, Serpil Erdoğan ve Volkan Karatoklu ile toplantı yaptı.

DERNEKLERİN ilçedeki çalışmaları hakkında da bilgi alan Demir, seçilmesi durumunda sivil toplum kuruluşları ile kuracağı ilişkileri ve iş birliklerinden de söz etti.

TORBALI Emekliler Derneği’nde emeklilere uygulanan yanlış politikalar, emeklilerin her geçen gün yoksullaştığını ve ihtiyaç sahibi haline geldiğini ifade eden Demir, emeklileri kapsayan projelerinden de üyelere söz etti. Çalmadık kapı, gidilmeyecek yer bırakmayana kadar ilçeyi karış karış gezmeye kararlı olan Demir, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.