SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Övünç Demir’den büyük buluşmaya çağrı

Bu haber 01 Mart 2024 - 23:54 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı projelerini tanıtacağı toplantıya tüm Torbalı halkını davet etti.

DEMİR, projelerin her birinin yer alacağı bölgeden maliyetine kadar tüm detaylarının şekillendirildiğini belirterek, “Biz ayakları yere basan gerçekçi projelerimizi uzman ekibimizle tasarladık. Torbalımızla buluşturmak için çok heyecanlıyız. Herkesi 3 Mart Pazar günü saat 15.00’te İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde (BKM) gerçekleştirilecek olan lansman toplantımıza davet ediyorum” diye konuştu.

PROJELERİNİ teknik detaylarıyla ortaya koyduktan sonra saha çalışmalarında vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alarak düzenlediklerinin altını çizen Demir, “Halkla birlikte hayata geçireceğimiz hizmetlerimizi elbette halkla birlikte belirledik. Özellikle vizyon projelerimizi açıklamak için sabırsızlanıyoruz. Bu heyecanımıza ortak olmak için hemşehrilerimiz kimseye söz vermesin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.