SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Övünç Demir, Yakapınar’daki şenliğe katıldı

Bu haber 15 Mart 2022 - 0:36 'de eklendi.

Yakapınar’da gerçekleşen kadınlar günü etkinliği, binlerce insanı bir araya getirdi. Etkinliğe CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir de katıldı

8 MART Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle daha önce ertelenen etkinlik, dün Bayındır’a bağlı Yakapınar’da gerçekleşti. Ege Tahtacı Alevileri Kültür Dernekleri Federasyonu Yakapınar Şubesi tarafından organize edilen etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç, CHP İzmir İl Yöneticisi Özkan Tice, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, CHP Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek ve çok sayıda sivi toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

TÜRKİYE’NİN farklı illerinden önemli katılımcıların geldiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. İlk olarak kadın hakları, kadının toplumdaki yeri ve Tahtacı Aleviliği kültürü hakkındaki konuşmalar gerçekleştirildi.

KATILIMCILARA aşure ve gözleme ikram edilen etkinlik, şiir ve türkülerle devam etti. Yakapınar Semah ekibinin semah gösteriminin ardından, tüm davetlilerin katılımıyla semah yapıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.