SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Milletvekili Kılıç’dan Torbalı ziyareti

Bu haber 15 Nisan 2022 - 0:53 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç Torbalı’yı ziyaret etti.

CHP Torbalı İlçe Örgütü’nü ziyaret eden Sevda Erdan Kılıç, İlçe Başkanı Övünç Demir ve ilçe örgütü ile biraraya gelerek sohbet etti. Daha sonra İlçe Başkanı ile birlikte Tepeköy Esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Milletvekili Kılıç, Torbalı’nın ilk ve tek kadın muhtarı olan Tepeköy Mahalle Muhtarı Ebru Efe’yi de ziyaret etti.

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nü ziyaret eden İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İlçe Başkanı Övünç Demir ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. İlçe Örgütü ile Kılıç, ülke gündemi ve parti çalışmaları hakkında istişarede bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara yürüdüğünü ve bu süreçte her CHP üyesine çok iş düştüğünü ifade eden Sevda Erdan Kılıç, başarılı çalışmaları için Torbalı Örgütü’ne teşekkür etti.

İZMİR Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ile birlikte Tepeköy esnafını ziyaret etti. Esnafa ‘Hayırlı kazanç’ dileyen Kılıç,  talep ve şikayetlerini dinleyerek kendilerinden bilgi aldı. Kılıç, halkın çektiği ekonomik sorunların CHP iktidarında son bulacağını söyledi.

İZMİR Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Tepeköy Mahalle Muhtarı Ebru Efe’yi de ziyaret etti. Torbalı’nın ilk ve tek kadın muhtarı olan Efe’yi tebrik eden Kılıç, kendisinden Tepeköy Mahallesi’nin sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.