SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Mahmut Yıldız’dan üst düzey görüşmeler!

Bu haber 26 Aralık 2023 - 1:05 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kubilay ve silah arkadaşlarının şehit edilişinin 93’üncü yılı anma programı için İzmir’e geldi. CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yıldız, partinin üst düzey isimleriyle görüştü.

MENEMEN’DE düzenlenen programa CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yıldız da katıldı. Törende Genel Başkan Özgür Özel ile görüşen Mahmut Yıldız, Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile de bir araya gelerek ayaküstü sohbet etti.

“KAHRAMANLARIMIZI ŞÜKRANLA ANIYORUM”

KUBİLAY ve silah arkadaşlarının anma törenine katılan CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yıldız, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız sayın Özgür Özel’e hoşgeldiniz diyorum. 93 yıl önce bugün Cumhuriyet düşmanları tarafından şehit edilen Kubilay subayımız ile silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Vatan kahramanlarımızı şükranla anıyorum. Ne yobazlara, ne de bölücülere teslim olmayacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.