SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Gürsel Tekin, Torbalı’daki başkanlık seçimi hakkında konuştu

Bu haber 27 Mayıs 2021 - 10:01 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin; İzmir İl Binası’nda düzenliği basın toplantısında Torbalı Belediye Başkanı iken vefat eden İsmail Uygur’un ardından yargıya taşınan süreç hakkında konuştu

CUMHURİYET Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin CHP İzmir İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Torbalı’da İsmail Uygur’un vefat etmesinin ardından yargıya taşınan süreç hakkında konuşan Tekin, “Torbalı’da bir sorun olduğunu düşünmüyorum, bir sorun olursa bir kumpas vardır demektir” dedi.

İşte CHP’li Tekin’in konuşmasından satır başları:

BİR SORUN VARSA, KUMPAS VAR DEMEKTİR

SEÇİMİ tekrarlayacak hukuken hiçbir şey yok. Uzun süredir siyasetin içindeyim. ‘94 yılında Erdoğan, belediye başkanıydı ve ben de belediye meclis üyesiydim. Erdoğan’ın çoğunluğu yoktu ancak o dönem bütün partiler belediyeler ile gelen bütün kararlara oy birliği ile el kaldırdılar. Erdoğan’ın borçlanma ile ilgili getirdiği kararla oy birliği yaptılar. Şu an bizden mi sizden mi diye bakılıyor. Milletin oyunu alamadığınız yeri gasp etmeye çalışıyorsunuz, ayıptır günahtır. Bu kumpaslar alavereler, dalavereler olmaz. Ben inanıyorum ki önümüzdeki günlerde sandık gelince herkes cevabını alacaktır. Torbalı’da bir sorun olduğunu düşünmüyorum, bir sorun olursa bir kumpas vardır demektir.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.