SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Demir’in Ayrancılar SKM açılışında yüzler gülüyor

Bu haber 05 Mart 2024 - 18:22 'de eklendi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde saha çalışmalarını Proje Tanıtım Toplantısı ile zirveye taşıyan CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, Ayrancılar’daki Seçim Koordinasyon Merkezi’ni görkemli bir açılışla gerçekleştirdi.

VATANDAŞLARIN yoğun ilgi gösterdiği, davul ve zurnanın eşlik ettiği ve miting havasında geçen açılışta Ayrancılılara seslenen Demir, Torbalı merkeze ne hizmet yapılıyorsa aynısının da Ayrancılar’a yapılacağını vurguladı. Ayrancılar’a içinde olimpik yüzme havuzu ve futbol sahası olan Ayrancılar Yaşam ve Spor Merkezi’ni kazandıracaklarının altını çizen Demir, Pancar-Ayrancılar Kültür- Sanat ve Gençlik Merkezi yapacaklarını duyurdu. Merkezde 50 bin kişilik konser alanı ve olanağı sayesinde gençler başta olmak üzere tüm İzmir’in çekim merkezi haline geleceklerini kaydetti.

MİTHAT BAŞKANIN SÖZÜ BANA EMANET

DEMİR, mevcut CHP’Li Belediye Başkanı Mithat Tekin’in bölgeye stat sözünü de hatırlatarak, “Mithat Başkanın bir sözü vardı; stat sözü, o söz bana emanet. Burayı bitireceğiz Mithat Başkan’la beraber geleceğiz, kurdelesini keseceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.