SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Demir’den Tarım İşçileri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’ne ziyaret

Bu haber 16 Mart 2024 - 6:22 'de eklendi.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, Tarım İşçileri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’ni ziyaret ederek soruları yanıtladı, projelerini anlattı.

Akşam programı çerçevesinde Kooperatif üyelerinin altyapı ve yol çalışmalarından internet sorunlarına kadar pek çok sorusuna yanıt veren Demir, bütün sorunların önce temelini konuşmak gerektiğini vurguladı.

Demir, geçtiğimiz dönemde pandemiden depreme kadar pek çok krizle baş edildiğini, üstüne enflasyonla mücadele edildiğini anımsatarak, bu durumdan yerel yönetimlerin de etkilendiğine dikkat çekti.

Önümüzdeki 5 yıl için tasarlanan projelerini anlatan ve geri kalmış tüm mahallelerde bir atılım döneminin başlayacağını kaydeden Demir, “Biz bunun için siyaset yapıyoruz. Bugün sizden belki ödünç oy istiyoruz ama süreç içinde hizmet ortaya koyacak, 5 yıl sonra seçim zamanı geldiğinde size oy istemeye gelmeyeceğim çünkü oyu hak edeceğim” diye konuştu.

Kooperatif sorunlarına ilişkin de İzmir Büyüksehir Belediyesi ve Trafik ile hareket edeceklerini belirten Demir, Küçükmenderes Havzası’ndaki belediyelerin kuracağı ortak bir asfalt şantiyesinin hizmette ve tasarrufta büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Kanalizasyon problemine değinen Demir, bunu da bir mühendis olarak bilimin olanaklarıyla çözeceklerini söyledi.

Gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak için de sanat ve spora yönlendirecek projelerinin hazır olduğunu anlatan Demir “Buralarda bilim insanı olabilecek, mühendis, mimar olabilecek, farkındalık yaratabilecek arkadaşlarımız var. Ama evlerde çocuklar da rahat ders çalışamıyorlar, o yüzden Eğitim Kampüsleri yapacağız. O çocuk inşaatta tekniker olacaksa belki de İzmir’in sayılı inşaat mühendislerinden olacak” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.