SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Demir’den Ertuğrul esnafına müjde: Tek yön uygulaması ile esnaf nefes alacak

Bu haber 25 Mart 2024 - 5:40 'de eklendi.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, Ertuğrul Mahallesi esnafını ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için destek istedi. Gittiği iş yerlerinde ekonomiden projelerine kadar pek çok konuda sohbet eden Demir, akşam saatlerinde de Atatürk Mahallesi iftarında hemşehrileriyle bir araya geldi.

SEÇİMLERE sayılı günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç  Demir, şehrin işlek caddelerinde esnafla buluştu. Ekonomi ve hayat pahalılığı üzerine hem iş yeri sahipleriyle ve çalışanlarla hem de Torbalılılarla sohbet eden Demir, vatandaşların sorularını da yanıtladı. İşlek caddelerde tek yön uygulaması ile esnafa ve hemşehrilerine nefes aldıracaklarını belirten Demir, hayat pahalılığı ve sosyal adaletsizliğe karşı hayata geçirecekleri sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik projelerini anlattı.

ATATÜRK MAHALLESİ’NDE 2 BİN KİŞİLİK KARDEŞLİK SOFRASI

AKŞAM iftarı da Atatürk Mahallesi Şehr-i Gülistan Düğün Salonu’nda yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı kardeşlik sofrasında yapan Demir, mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılandı. Mahalle sakinlerine “Hoş geldiniz” diyen Demir, “İnşallah daha nice Ramazanlarda hep bir arada olacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.