SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Demir’den büyük STK buluşması

Bu haber 15 Şubat 2024 - 0:02 'de eklendi.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, kentteki tüm sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleri ile kahvaltıda buluştu.

300’E yakın başkan ve yöneticinin katıldığı toplantıda sivil toplumun yerel yönetimler için önemine dikkat çeken Demir, eşit, adil ve liyakata dayalı bir yerel yönetim inşasında sivil toplumdan da destek alacaklarını vurguladı.

DİJİTAL çağa uygun bir sistem kuracaklarını ve Torbalılı hemşehrilerin belediye hizmetlerini en yüksek seviyeye çıkaracaklarının müjdesini veren Demir, katılımcılardan 31 Mart seçimleri için destek istedi.

“CEBİMİZDE MAVİ BONCUK YOK”

DEMİR’İN, “İlk yola çıktığımda dediğim gibi; kimseye söz vermiyorum. Kimseye taviz vermiyorum. Hak, hukuk, adalet neyi gerektiriyorsa onu uyguluyorum. Bunları uygularken gücümü sizlerden, Torbalılı hemşehrilerimden alıyorum. Benim cebimde mavi boncuk yok, hak ettiğine hakkını vermek var” sözleri katılımcılardan büyük destek aldı. Demir, yakın zamanda projelerinin detaylarını da açıklayarak katılımcıları toplantıya davet etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.