SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Demir’den 3 müjde

Bu haber 25 Şubat 2024 - 22:39 'de eklendi.

CHP’li Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, seçim kampanyasının ilk müjdesini sosyal belediyecilik projeleriyle verdi.

DEMİR, emeklilere, 65 yaş üstüne ve tek asgari ücretle geçinen hanelere yönelik projelerini Torbalı halkıyla paylaştı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Demir, gece gündüz sahada yaptıkları buluşmalarda vatandaşın en büyük derdinin ekonomi olduğunu belirterek, “Pazarda filesini dolduramayan teyzemizin de, siftahsız kepenk kapatan esnaf kardeşimizin de artık sabrı taşmış durumda” dedi.

EMEKLİYE 1000 TL

SOSYAL projelerin detaylarını paylaşan Demir, şunları söyledi: “Hanesinde bir tek emekli maaşı olan, başka bir geliri ve mülkü olmayan 65 yaş üstü emeklilerimize 1000 TL destek vereceğiz.

Tek başına yaşam mücadelesi veren yaşlılarımıza günlük sıcak yemek yardımı yapacağız.

Tek asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan hemşehrimizle gıda masrafları için destek olacağız.”

HAMASETLE HİÇ İŞİMİZ YOK

Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz ‘Mutfakta tencere kaynamıyor’ diyoruz, onlar aklımızla dalga geçiyor. Bitecek dedikleri ne varsa daha da artıyor.

Pazarda dolaşıyoruz, 7 liraya portakal satan esnaf kahvede 7.5 liraya çay içip ısınıyor.

Ekmek aslanın ağzındayken bunlar aslanı da yendik diye hayal satıyor. Bizim boş hayallere karnımız tok, hamasetle işimiz yok.

Biz sosyal belediyecilik nasıl olur göstereceğiz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.