SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Demir sanayi esnafıyla buluştu

Bu haber 18 Mart 2024 - 0:34 'de eklendi.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, Torbalı Sanayi Sitesi’nde esnafı ziyaret ederek bölgedeki sorunlara ilişkin fikir alışverişinde bulundu, projelerini anlattı

BÖLGENİN altyapı, güvenlik ve ara eleman istihdamı sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm önerilerini anlatan Demir, esnaftan büyük destek gördü. Pek çok Torbalılıya geçim kapısı olan Sanayi Sitesi’nin günün koşullarına göre düzenlenmesi ve modernize edilmesi gerektiğinin altını çizen Demir, kanalizasyon ve yollar konusundaki eylem planlarının hazır olduğunu; Fen İşleri, Park ve Bahçeler gibi icraat birimlerinde gerçekleştirecekleri düzenlemelerle bu sorunların çözüleceğini kaydetti.

ÖNCELİKLE iş yerlerinin güvenliğinin sağlanması için giriş ve çıkışlarının kontrol altına alınarak güvenlik ve kamera sistemi kurulması gerektiğini belirten Övünç Demir, kanalizasyon ve yollar konusunda da bir eylem planlarının şimdiden hazır olduğunu vurguladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.