SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Demir, Göllüce’li askerleri uğurladı

Bu haber 10 Şubat 2024 - 1:35 'de eklendi.

SAHA çalışmalarını aralıksız sürdüren ve Torbalılı hemşehrileri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Torbalı CHP Belediye Başkanı Adayı Övünç Demir, Göllüce Mahallesi’nde gerçekleşen asker uğurlamasında gençlerle kucaklaştı.

TORBALI CHP Belediye Başkan Adayı Övünç Demir’in mitinge dönüşen halk buluşmasının coşkusu henüz kentte yankılanırken ekibiyle çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Demir’in en anlamlı uğraklarından biri olan Göllüce Mahallesi asker uğurlama eğlencesi de neşeli ve duygulu anlara sahne oldu. Asker ailelerinin de bu özel günde yanlarında olan Övünç Demir, gençlerle sohbet ederek gençlere yönelik projelerini de anlatarak onlardan fikir aldı.

GENÇLİKTEN GÜÇ ALIYORUM

GELECEKTEN endişe duymayan, yüzü gülen bir gençlik için çok önemli projeler hazırladıklarını, bunun heyecanını taşıdıklarını vurgulayan Demir, “Hızla büyüyen ve gelişen Torbalımızın daha güzel yarınlara taşınması için önce gençlik diyorum. Gençlikten, gençliğimizden güç alıyorum. Her kardeşimin sorununu yakından biliyor, kendi sorunumuz sayıyorum” dedi.

DEMİR, asker ailelerine de güzel günlerde kavuşmalar dilerken her kesimden Torbalılının akın ettiği eğlencede gençler ile birlikte eğlenirken askere giden gençleri ise, “Kardeşlerimiz gidecek, geri gelecek. Aynı neşe ve coşkuyla biz de yolunuzu bekleyeceğiz, uğurlar ola” sözleri ile uğurladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.