SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li belediye meclis üyeleri yardım toplama merkezini inceledi

Bu haber 15 Şubat 2023 - 1:58 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri, Torbalı Belediyesi Afet Yardım Toplama Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu

GEÇTİĞİMİZ hafta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremde yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremin olduğu ilk gün harekete geçen Torbalı Belediyesi, oluşturduğu Afet Yardım Toplama Merkezi ile deprem bölgesinin yaralarını sardı. Torbalı Belediyesi merkeze gelen ihtiyaç malzemelerini deprem bölgesine gönderdi.

GÖNÜLLÜLERİN ve belediye personelinin yoğun mesai harcadığı Afet Yardım Toplama Merkezi’ni dün Torbalı Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri ziyaret etti. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de yer aldığı ziyarette meclis üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öte yandan meclis üyeleri afet bölgesine gönderilmesi için Torbalı Belediyesi Afet Yardım Toplama Merkezi’ne yardımda bulundu.

MECLİS üyeleri ayrıca kurum ve kuruluşların yardımda bulunulması için irtibata geçeceklerini ve afet bölgesinin yaralarını sarmak için çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.