SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Bakan, iki gün boyunca Torbalı’da çalışma yürüttü

Bu haber 08 Mayıs 2023 - 0:54 'de eklendi.

CHP İzmir Milletvekili ve 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Murat Bakan, iki gün boyunca Torbalı’nın kırsal mahallelerinde yurttaşlarla buluştu. Bakan’a iki günlük çalışmasında CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Sefer İpekli de eşlik etti

TÜRKİYE’NİN kader seçimi olarak adlandırılan 14 Mayıs seçimlerinde neredeyse son düzlüğe gelindi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28’inci Dönem Milletvekillerinin belirleneceği seçimler öncesi Torbalı’da siyasi hareketlilik yurt genelinde olduğu gibi hayli, yüksek tempoda seyrediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü de gerek kendi iç çalışmalarında gerekse seçim çalışmaları noktasında ilçe tarihinde en yoğun çalışma dönemlerinden birisini geçiriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Torbalı’da iki günlük bir çalışma takvimi belirleyen Murat Bakan da bu çerçevede Çarşamba ve Perşembe günleri Torbalı’nın kırsal mahallelerinde yurttaşlarla bir araya geldi. İki günlük Torbalı programında Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Sefer İpekli de Bakan’a eşlik etti.

BAKAN VE BERABERİNDEKİ HEYET KAHVEHANELERİ, CHP TORBALI ÖRGÜTÜ İSE EVLERİ GEZDİ

ÇARŞAMBA günü ilçeye gelen ve çalışmasının startını Saipler Mahallesi’nde veren Murat Bakan, Övünç Demir, Mithat Tekin ve Sefer İpekli sırayla Bozköy, Çakırbeyli, Dağkızılca, Karakızlar, Karaot ve Çapak Mahallesi’ne giderek burada yurttaşlarla bir araya geldi. Yurttaşların sıkıntılarını dinleyen ve partilerinin çözüm önerilerini anlatan CHP heyeti, gün Çapak’ta noktaladı.

Perşembe gününün startını ise Kırbaş’ta veren CHP heyeti sırayla Bülbüldere, Göllüce, Pamukyazı, Eğerci, Taşkesik, Arslanlar ve Şehitler Mahalleleri’ne giderek buralarda da yurttaşlarla buluşmaya devam etti. Bakan ve beraberindeki heyet kahvehanelerde ve dükkanlarda yurttaşlarla bir raya gelirken CHP Torbalı İlçe Örgütü ise her iki gün de ev ev dolaşarak evlerdeki kadınları ziyaret ederek, seçim gündemli çalışma yürüttüler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.