SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Akkol: “Makamlar geçicidir; aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir”

Bu haber 17 Nisan 2024 - 17:59 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi’nde görev yaparken geçtiğimiz yıl görevine son verilen Burak Akkol sessizliğini bozdu. Akkol yaptığı açıklamada makamların geçici olduğuna dikkat çekerek “Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerini kullandı.

İşte Burak Akkol’un o açıklaması;

Kamuoyuna Saygıyla…

Kıymetli partililerim ve hemşehrilerim…

Gençlik yıllarımdan itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Bizlere dededen, babadan miras kalan ve bizlerin de çocuklarımıza, torunlarımıza miras bırakacağımız partimizde 18 Mart 2023’te, 13 ay önce 28. Dönem İzmir Milletvekilliğine Aday Adaylığımı açıkladım. Aday gösterilmeme rağmen gece gündüz sizlerin de büyük desteğiyle adaymışım gibi çalıştım. Siyasette bedel ödeyen bir partiliniz, kardeşiniz, dostunuz, arkadaşınız olarak “23” ay önce hiçbir şekilde haber verilmeden, hayati risk taşıyan bir ameliyata girmeden önce haksızca, hukuksuzca, haklarım gasp edilerek Cumhuriyet Halk Partili bir belediye tarafından işsiz bırakıldım. Mahkemeyi kazanmama rağmen dava dosyam yerel seçimler öncesinde 30 Ocak 2024 tarihinde belediyemizdeki sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen “bukalemunsu dalkavukların” belediye başkanına tavsiyesi ile üst mahkeme olan istinaf mahkemesine gönderildi. Partimin yerel seçimler öncesinde zarar görmesini istemediğim için bu güne kadar hiçbir şekilde konuşmadım. Siyasette bedel ödetenler değil, bedel ödeyenler her zaman zafere ulaştığını bildiğim için, bedel ödeyen partili bir kardeşiniz olarak partim için her daim bir nefer olmaya devam ettim, bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Sözde bedel ödetenlerin sonunu hep birlikte görüyoruz, görmeye devam edeceğiz. Siyasette zafer kazanmak tüm herkesi kucaklayarak elde edilir. Bizler dedikodu ile siyaset yapma hastalığına tutulursak, çamur at izi kalsın’ı deyim olmaktan çıkarıp, hayat felsefesine dönüştürürsek asla başarılı olamayız ve birbirimize büyük zararlar veririz.Bizler bu memlekette doğduk, burada büyüdük, burada yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Çünkü herkes birbirine lazım olacaktır. Partililerimiz “Suyu Getirenle, Testiyi Kıranı” gayet iyi biliyor. Unutulmamalıdır ki makamlar insanlara değil, insanlar makamlara şeref verirler. Makamların, mevkilerin, kişilerin gelip geçici olduğunu, aslolanın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu hiçbir zaman unutmayalım. Bu can bu bedende olduğu sürece partimizin yapılacak ilk genel seçimlerde iktidar olması, 14.cumhurbaşkanımızın partimizin bir neferi olması için gece-gündüz çalışacağımın bilinmesini isterim. Saygılarımla.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.