SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’den tepeden tırnağa birlik görüntüsü

Bu haber 21 Nisan 2023 - 2:52 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı’da seçim öncesinde tepeden tırnağa birlik görüntüsü vermeye devam ediyor. CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’nın çağrısıyla dün Kır Restaurant’ta gerçekleşen seçim gündemli toplantıda verilen fotoğraflar ve mesajlar, kamuoyunda oldukça olumlu karşılandı

TÜRKİYE’NİN kader seçimleri niteliği taşıyan 14 Mayıs seçimleri yaklaştıkça siyaset kulisleri de hareketlenmeye devam ediyor. Son zamanlarda sahadaki çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken ve bu sayede ciddi bir ivme kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, dün İlçe Başkanı Övünç Demir’in çağrısıyla Kır Restaurant’ta bir araya geldi. Belediye Başkanı Mithat Tekin, Belediye Başkan Yardımcıları, CHP İzmir Milletvekili Adayı Sefer İpekli, Önceki Dönem Başkanları Ertan Çelik, Faruk Akpınar ve Ömer Günaydın, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, geçmiş dönemlerde CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’nda yönetici görevde bulunmuş ve hala görevde olan yöneticilerin de katıldığı toplantıda verilen birlik görüntüsünün ötesinde 14 Mayıs seçimlerine ilişkin iktidar mesajları da verildi.

BAŞKAN DEMİR: İKTİDAR OLUYORUZ

İLK sözü toplantının çağırıcılığını yapan CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir alırken; “Biz Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz ve çok büyük bir aileyiz. Bugün burada toplanmamızın sebebi 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunmak ve son düzlüğe girdiğimiz seçim öncesinde bir araya gelerek bağlarımızı daha da güçlendirmektir. Belediye başkanımız, milletvekili adayımız, önceki dönem ilçe başkanlarımız ve onların yönetim kurulu üyeleri, mevcut ilçe yöneticilerimiz, belediye meclis üyelerimiz, mevut ilçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve parti emekçilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok güzel gözüküyoruz ve görüyorum ki hepimiz Millet İttifakı’nın iktidarına ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığına inanmış ve birbirimize kenetlenmiş vaziyetteyiz. Bu görüntü 14 Mayıs’ta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’mizin 13’üncü Cumhurbaşkanı, Millet İttifakımızı ise iktidar yapacağımıza olan inancımı katladı. Arkadaşlar, bizler sizin dağ gibi arkanızdayız. Mademki; bu yola çıktık, inandık, başaracağız. Hiç birinizin şüphesi olmasın ki halkımızın desteği ile iktidar oluyoruz. diyerek sözlerimi sonlandırırken tüm katılımcılara teşekkür ediyor ve sözü Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARA CANI GÖNÜLDEN İNANMIŞIZ”

DEMİR’İN ardından sözü alan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “İlçe Başkanımız Övünç Demir’in de dediği gibi biz kocaman bir aileyiz. Cumhuriyet Halk Partisi ailemiz bir araya gelirse aşamayacağı zorluk, yenemeyeceği güç yoktur. Buradaki bu görüntüden anlaşılıyor ki iktidara canı gönülden inanmışız, geriye bir tek onu koparıp almak kalıyor. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz açık başarılarımız daim olsun” şeklinde konuştu.

“BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

CHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Sefer İpekli de Tekin’den sonra söz alarak, “Sevgili ailem, bugün bu tablonun içerisinde yer almaktan inanılmaz bir mutluluk duyuyorum. Bizler başkanlarımın da ifade ettiği gibi çok büyük ve çok güzel bir aileyiz. Sizlerle bir arada olmak bu atmosferi solumak iktidar olacağımıza olan inancımı daha da arttırmıştır. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Yolumuzun sonunda inşallah Genel Başkanımız ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı, ittifakımızı da iktidar yapacağız” ifadelerini kullandı.

“ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİMİZ ZORLUK KALMAMIŞTIR”

İPEKLİ’DEN sonra söz alan CHP Torbalı Önceki İlçe Başkanlarından Faruk Akpınar, “Sözlerime rahmetli başkanımız İsmail Uygur’un sözleriyle başlamak istiyorum. Ne derdi İsmail Başkan biz bir olursak, birlik olursak yenemeyeceğimiz güçlük yoktur. Görüyorum ki geçmişte yaşanan dargınlıklarımızı bir kenara bırakmış ve bir olmuşuz, birlik olmuşuz. O halde üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk kalmamıştır. Yolumuz açık, yolumuzun sonu mutlak iktidardır. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TORBALI HALKI GÖRÜNTÜDEN MEMNUN

ÖNCEKİ dönem Erol Günaydın ve Ertan Çelik’te yaptıkları konuşmalarda birlik, beraberlik ve iktidar mesajları verirken, ana kademe yöneticilerinin ardından sözü Cumhuriyet Halk Partisi emekçileri alarak duygu düşünce ve görüşlerini aktardı. Genel olarak salonda bulunan CHP’liler durumdan memnuiyetlerini dile getirirken verilen aile tablosunu görmekten mutluluklarını ifade ettiler. Salonda verilen birlik görüntüsü; katılımcıların sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kamuoyunun bilgisine sunulurken, Torbalı halkında da görüntüden duydukları memnuniyet ve mutluluğu yorum ve beğenileriyle sergilediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.