SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’den mecliste ‘üç fidan’ anması

Bu haber 08 Mayıs 2022 - 1:38 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu gerçekleşti. Sakin bir ortamda gerçekleşen meclis toplantısına CHP Grubu’nun ‘Üç fidan’ anması damga vurdu.

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan üzerinde Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın fotoğraflarının bulunduğu pankart, CHP Meclis Grubu sırasına asıldı.

CHP Grubu tarafından yapılan açıklamada “6 Mayıs 1972’de haksız yere asılan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı saygıyla anıyoruz” ifadelerine yer verildi.

KOMİSYONDAN ve başkanlıktan gelen önergelerin görüşüldüğü toplantıda bazı önergeler ön plana çıktı. Bunlardan biri de ilçe gündemini koruyan Pancar’daki bir arazinin bina yüksekliğinin 6 kattan 10 kata çıkarılması başvurusu oy birliği ile reddedilmesi oldu. Öte yandan mecliste köylere doğalgaz yatırımlarının hızlanması amacıyla da önemli bir karar alındı.

TORBALI Belediye başkanlığının önergesi ile Yeniköy, Ahmetli, Özbey, Çapak, Yazıbaşı, İstiklal, Türkmenköy, Pancar, Kazım Karabekir mahallelerinde yapılacak olan yatırımla ilgili tüm yatırımların belediyece üstlenilmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.