SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’den İYİ Parti’ye ziyaret

Bu haber 08 Eylül 2022 - 1:15 'de eklendi.

İttifak ortakları ilçe ve ülke gündemini değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Yönetimi bugün İYİ Parti Torbalı İlçe Yönetimi’ne ziyarette bulundu.

İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, İlçe yöneticileri, Kadın Kolları yöneticileri ve Gençlik Kolları yöneticileri katılırken, CHP heyetini İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ve İlçe yöneticileri ağırladı.

KARŞILIKLI iyi niyet temennileri ile başlayan ittifak ortağı iki parti yönetimi arasındaki görüşmede hem Torbalı gündemi hem de Türkiye gündemine yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, misafir perverliklerinden dolayı İYİ Parti İlçe Yönetimi’ne teşekkür ederken, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ise nazik ziyaretleri için CHP İlçe Yönetimi’ne teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.