SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’de sandık görevlileri eğitimi mesaisi

Bu haber 04 Nisan 2023 - 5:24 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü hafta sonu yoğun mesai yaptı. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Türkiye Cumhuriyeti 13’üncü Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimlerinde görev alacak sandık görevlilerinin ilk grubu eğitimi gerçekleşti

TÜRKİYE’NİN kader seçimi olarak nitelendirilen 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalar iyiden iyiye hız kazandı. Torbalı’da yürüttüğü saha çalışmalarıyla ön plana çıkan ve gerek 13’üncü Cumhurbaşkanlığı gerekse 28’inci Dönem Milletvekili seçimlerinde rekor oy alma hedefi koyan Cumhuriyet Halk Partisi, geçtiğimiz hafta sonu yoğun mesai harcadı. Seçimlerde sandık görevi alacak olan CHP’liler, hafta sonu ilk eğitimlerini gerçekleştirdi. Merkez mahallelerde görev alacak sandık görevlilerinin iki grup halinde aldığı eğitimler önümüzdeki günlerde de devam edecek.

“SİZİN ARKANIZDA DAĞ GİBİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ VAR”

İKİ grup halinde gerçekleşen eğitimlerden önce konuşan CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, partililere eğitimin amacından bahsetti. Partililere yönelik yaptığı konuşmada, seçim günü için yaptıkları hazırlıkları da anlatan Demir, “Arkadaşlar, seçim günü sizin moralinizi bozacak bir şey olursa, orada bir haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüzde yapacağınız tek şey hemen whatsapp grubundan durumu bize aksettirmeniz. Ben ve arkadaşlarım sürekli sizlere yakın olacağız. Şunu da unutmayın kendinizi o gün yalnız hissetmeyeceksiniz, çünkü sizin arkanızda dağ gibi Cumhuriyet Halk Partisi var” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.