SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’de ‘kazanacak aday’ vurgusu

Bu haber 03 Ocak 2024 - 21:36 'de eklendi.

Torbalı’nın ilk kadın belediye başkanı olma hedefiyle yola çıkan ve ilçe halkından büyük destek gören Sıla İlgi Akkaş, saha çalışmalarına da başladı.

İKİ dönemdir Torbalı Belediye Meclis üyeliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Akkaş’ın Belediye Başkan aday adaylığı parti tabanında da büyük ses getirmiş ve destek bulmuştu. Özellikle “kazanacak aday” formülü üzerinde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi tabanı, Sıla İlgi Akkaş ismine oldukça sıcak bakıyor.

AKKAŞ’A YOĞUN DESTEK

SAHA çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Sıla İlgi Akkaş, Kaplancık, Özbey, Yeniköy ve Ahmetli’ye bir ziyaret gerçekleştirerek mahalle halkının sorun, istek, talep ve şikayetlerini dinledi. Muhtarlarla da görüşen Akkaş oldukça samimi bir şekilde karşılandı. Akkaş ziyaretler sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Kaplancık, Özbey, Yeniköy, Ahmetli mahallelerimizde muhtarlarımızı, esnaflarımızı, kahvehanelerimizi, hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Muhtarlarımıza, esnaflarımıza, hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.