SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’de dengeler değişince, Tamer Özev’in ismi adaylık için daha sık geçmeye başladı

Bu haber 08 Kasım 2023 - 8:08 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkanın Özgür Özel olmasıyla birlikte ilçedeki yerel seçim dengeleri de bir anda değişti.

DAHA önce belediye başkanlığı adaylığı için kulis yapan ve Özgür Özel’i desteklediğini en başından beri söyleyen Tamer Özev’in ismi daha sık dillendirilmeye başlandı. Tamer Özev, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’in aday olduğu dönemde geldiği İzmir’de kendisini karşılayan isimler arasında yer alıyordu. Torbalılı turizmci, Özel’i havaalanında karşılamış ve ayak üstü sohbet ederek fotoğraf çektirmişti.

GAZETEMİZİN elde ettiği kulis bilgisine göre Belediye Başkan Aday Adaylığı için nabız yoklayan Tamer Özev’in kulis yaptığını 22 Eylül tarihinde gazetemizde yazmıştık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanının değişmesiyle birlikte ilçedeki taşlar da yerinden oynarken, kartlar bir kez daha karılacak. Adaylık için yola çıkanlar CHP’de yaşanan bu sürpriz ile yeniden yol haritası belirleyecekler.

ÖTE yandan, partinin gençlik kollarından yetişen ve daha önce gençlik kolları başkanlığı da yapmış bir isim olan Tamer Özev’in aday adaylığı için nabız yokladığı ve kısa süre sonra açıklama yapacağı bilgisine ulaşıldı.

CUMHURİYET Halk Partisi’nin üst kademelerinde görüşmeler yaptığı öğrenilen deneyimli isim şimdilerde turizm işiyle uğraşıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.