SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyelerinden Torbalı’ya ziyaret

Bu haber 21 Kasım 2023 - 0:10 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38’inci Olağan Kurultayı’nda İzmir’den CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilen Özkan Tice ve Ekincan Aksoy’un, teşekkür ziyaretleri kapsamında ilk durağı Torbalı oldu.

CUMHURİYET Halk Partisi 38’inci Olağan Kurultayı’nı “Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganı ile 4 ve 5 Kasım günleri Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirmişti. CHP Manisa Milletvekili ve Meclis Grup Başkanı Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği kurultayın ertesi günü gerçekleşen Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu seçiminde YDK üyeliğine İzmir’den iki isim girmeyi başardı. Kurultay’ın ardından geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını gerçekleştiren CHP YDK’sı göreve de resmen başlamış oldu.

DÜN AKŞAM PARTİLİLERLE BULUŞTULAR

GÖREVE başladıktan sonra İzmir’de teşekkür ziyaretleri planlayan CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri Özkan Tice ve Ekincan Aksoy bu kapsamdaki ilk ziyaretlerini de Torbalı’ya yaptılar. İkili, dün akşam 17:00’da CHP Torbalı İlçe Örgütü’ne gelerek partililerle buluştular. Tice ve Aksoy, sıraya diğer ilçeleri de ziyaret edecekler…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.