SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP, Torbalı’yı karış karış geziyor

Bu haber 03 Ekim 2023 - 7:39 'de eklendi.

İlçe Kongresi’ni tamamlamasıyla birlikte Mahalli İdareler Seçimleri’ne odaklanan ve yönünü sokağa çeviren CHP, Torbalı’yı karış karış gezerek öbek çalışmalarını sürdürüyor. 60 mahallenin tamamındaki yurttaşlarla buluşmayı hedefleyen CHP Torbalı, Dağkızılca Mahallesi’nde yurttaşlarla bir araya geldi

GENEL seçimler sürecinde yürüttüğü öbek çalışmalarının neticesinde ilçede önemli bir başarı yakalayan ve oyunu yüzde 60 bandına çıkaran CHP Torbalı, 5 Ağustos’ta ilçe kongresini tamamlamasının ardından Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik sahada öbek çalışması yapma kararı alarak çalışmalarını başlatmıştı.

Bu kapsamda şimdiye kadar Dağtekke, Eğerci, Helvacı, Ormanköy, Çamlıca, Düverlik ve Dirmil Mahallelerinde yurttaşlarla buluşarak onların sorun, talep ve önerilerini dinleyen CHP Torbalı, dün de Dağkızılca Mahallesi’nde yaşayan yurttaşları evlerinde ziyaret ederek, sorun, talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek not aldı.

“TORBALI’DA BASILMADIK TOPRAK, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

MAHALLEDEKİ tüm kapıları çalan ve yurttaşlarla sohbet eden CHP’liler, çalışmanın sonunda köy meydanında bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından Dağkızılca Mahallesi öbek çalışmasını noktaladılar. Dağkızılca Mahallesi’nde gerçekleştirilen öbek çalışmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, “Öbek çalışmalarımız kapsamında bugün Dağkızılca Mahallemizde yaşayan yurttaşlarımızla bir araya gelerek hemşehrilerimizin sorun, talep ve önerilerini dinledik.

Torbalımızın 60 mahallesinde basılmadık toprak, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çünkü biliyoruz ki biz birlikte çok güzeliz ve çok güçlüyüz” ifadelerini kullandı. Başkan Polat’ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda tebrik yorumu ve beğeni aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.