SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP, Torbalı’yı adım adım gezmeye devam ediyor

Bu haber 13 Ekim 2023 - 10:15 'de eklendi.

İlçe Kongresi’ni tamamlamasıyla birlikte Mahalli İdareler Seçimleri’ne odaklanan ve yönünü sokağa çeviren CHP Torbalı öbek çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 60 mahallenin tamamındaki yurttaşlarla buluşmayı hedefleyen CHP Torbalı, dün Göllüce ve Bülbüldere Mahallelerinde yurttaşlarla bir araya geldi

GENEL seçimler sürecinde yürüttüğü öbek çalışmalarının neticesinde ilçede önemli bir başarı yakalayan ve oyunu yüzde 60 bandına çıkaran CHP Torbalı, 5 Ağustos’ta ilçe kongresini tamamlamasının ardından Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik sahada öbek çalışması yapma kararı alarak çalışmalarını başlatmıştı.

Bu kapsamda şimdiye kadar Dağtekke, Eğerci, Helvacı, Ormanköy, Çamlıca, Düverlik, Dirmil, Dağkızılca, Karakızlar, Karaot, Çakırbeyli, Saipler ve Bozköy Mahallelerinde yurttaşlarla buluşarak onların sorun, talep ve önerilerini dinleyen CHP Torbalı, dün de Göllüce ve Bülbüldere Mahallelerinde yaşayan yurttaşları evlerinde ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin tüm sorun, talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek not alan CHP Torbalı, yurttaşlara bir yandan çözüm önerilerini sunarken bir yandan da çözümde aktif rol oynayacakları noktasında söz verdi.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, BİZ KAZANACAĞIZ!”

GRUPLARA dağılarak her iki mahallede de tüm kapıları çalan ve yurttaşlarla sohbet eden CHP’liler, çalışmanın sonunda Göllüce köy meydanında bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından Göllüce ve Bülbüldere öbek çalışmasını noktaladılar. İki mahallede gerçekleştirilen öbek çalışmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, “Torbalımızı adım adım gezmeye gönüller yapmaya devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi Torbalımızın 60 mahallesini gezecek, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Birlikte başaracağız, biz kazanacağız!” ifadelerini kullandı. Başkan Polat’ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda tebrik yorumu ve beğeni aldı.

“BİRLİKTE YÜRÜDÜKÇE HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

DÜN akşam iki mahallede yapılan öbek çalışmasına ilişkin bir paylaşım da CHP Torbalı Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir’den geldi. Demir, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ” Torbalı’nın her mahallesine ulaşmaya devam ediyoruz! Birlikte yürüdükçe hedefe emin adımlarla ilerliyoruz!”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.