SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı’ya üye kayıtları hızla devam ediyor

Bu haber 23 Ekim 2022 - 1:42 'de eklendi.

Son bir yılda yaklaşık 2 bin yeni üye kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, çığ gibi büyüyor.

GEREK CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Bize katılın’ çağrısı, gerek ise yaklaşık bir yıl önce göreve gelen CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve yönetiminin üstün çalışmaları meyvesini veriyor. Özellikle genç üye ve kadın üye sayısında rekor kırmaya aday olan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, bir yandan da eski üyelerini yuvaya geri kazandırıyor. Her hafta toplu rozet törenlerinin gerçekleştiği CHP Torbalı İlçe binasında dün de ilçenin başarılı iş insanlarından Hasan Ekiz ve ailesinden 13 kişiye rozet takıldı.

HASAN EKİZ: “BİZİM İÇİN ONUR KAYNAĞI”

KENDİSİNE rozet takan Başkan Demir’e teşekkür eden Hasan Ekiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçek yuvası olduğunu ve yuvaya dönmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek “Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, İlçe Başkanımız Övünç Demir ile omuz omuza yürümek bizim için onur kaynağıdır” dedi.

HASAN Ekiz ve ailesinden 13 kişiye rozet takan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet çocukları birer birer ait oldukları evlerine geliyorlar. Gün birlik olma günüdür! Cumhuriyet Halk Partisine, evinize hoşgeldiniz Hasan Ekiz kardeşim ve yol arkadaşları!”

ÖBEK ÇALIŞMALARI OLUMLU GERİ DÖNÜŞ SAĞLIYOR

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe yönetimi tarafından sürdürülen öbek çalışmaları ile her ailenin kapısı tek tek çalınıp insanların sorunları dinleniyor. Samimi duygularla gerçekleşen öbek çalışmaları Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki üye sayısının artışında etkili olurken, doğru orantılı olarak partinin oy potansiyeli de artıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.