SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP, Torbalı’nın yarısını kapı kapı gezdi

Bu haber 14 Kasım 2023 - 23:31 'de eklendi.

2023 Genel Seçimleri çalışmalarından bu yana yurttaşlarla birebir temas ederek çalışma yöntemini benimseyen CHP Torbalı, 5 Ağustos’ta gerçekleşen ilçe kongresinin ardından başlattığı öbek çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. CHP’liler öbek çalışmaları kapsamında şimdiye kadar Torbalı’nın 26 mahallesinde yurttaşlarla birebir temas kurdu

GENEL seçimler sürecinde yürüttüğü yurttaşlarla birebir temasa ve sokakta görünür olmaya dayalı öbek çalışmalarının neticesinde ilçede önemli bir başarı yakalayan ve oyunu yüzde 60 bandına çıkaran CHP Torbalı, ilçe kongresini tamamlamasının ardından yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısında Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik sahada öbek çalışması yapma kararı alarak çalışmalarını başlatmıştı. Bu kapsamda şimdiye kadar Dağtekke, Eğerci, Helvacı, Ormanköy, Çamlıca, Düverlik, Dirmil, Dağkızılca, Karakızlar, Karaot, Çakırbeyli, Saipler, Bozköy, Göllüce, Bülbüldere, Karakuyu, Gazi Mustafa Kemal, Ayrancılar, Naime, Tulum, Bahçelievler, Arslanlar, Atalan, Kırbaş, Pamukyazı ve Ahmetli mahallelerinde yurttaşlarla buluşarak onların sorun, talep ve önerilerini dinleyen CHP Torbalı, İlçe Kongresi’nden bu yana ilçemizde yer alan 60 mahallenin 26 tanesinde mahalle sakinlerinin tüm sorun, talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek not alırken, yurttaşlara bir yandan çözüm önerilerini sundu bir yandan da çözümde aktif rol oynayacakları noktasında söz verdi.

TORBALI’NIN MAHALLELERİNDE ÖVÜNÇ DEMİR’E SEVGİ SELİ

CHP Torbalı’nın, İlçe Başkanı Hakkı Polat önderliğinde gerçekleşen öbek çalışmalarının neredeyse tamamına katılım sağlayan CHP Torbalı Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir de hemen her mahallede Torbalılılarla girdiği birebir temaslarda Torbalılıların yoğun sevgi seli ile karşılaştı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Belediye Başkanlığına aday olma düşüncesi içinde olduğu bilinen Demir’in ilçe halkı tarafından benimsendiği ve Torbalılı yurttaşların ciddi desteğini alacağı da öbek çalışmalarında öne çıkan bir detay olarak göze çarpıyor.

“PARTİMİZİ BİR KEZ DAHA YERELDE İKTİDARA GETİRECEĞİZ”

YAPILAN öbek çalışmalarına ilişin gazetemize genel bir açıklamada bulunan CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat; “5 Ağustos 2023 tarihinde delegemizin teveccühleri ile ilçe başkanı seçildikten sonra vakit kaybetmeden partimizi yerelde bir kez daha iktidara getirmek adına çalışmalarımıza başladık. Genel Seçimler sürecinde örgütümüzün yapmış olduğu öbek çalışmalarından alınan olumlu sonuç nedeniyle ilk olarak bu çalışma tarzını devam ettirme yönünde karar aldık. Şimdiye kadar 26 mahallemizde yurttaşlarımızla bir araya gelerek onların sorun talep ve önerilerini dinledik, çözüm önerilerimizi sunduk. Sorun ve taleplerin çözümü noktasında CHP Torbalı olarak aktif rol oynama sözü verdik. Önceki Dönem İlçe Başkanımız Övünç Demir’de bizleri bu çalışılmalarda yalnız bırakmadı. Hemşehrilerimiz kendisine büyük bir sempati duyuyor ve kendisi ile ilgili güzel temennilerini dile getiriyor. Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğimizin altını tekrar çiziyor ve 31 Mart günü partimizi bir kez daha yerelde iktidara getireceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.