CHP Torbalı İlçe Başkanı İbrahim Özel, ilçe genelinde gerçekleştirilen saha çalışmaları kapsamında teşkilat üyeleriyle birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Çalışmaya Belediye Başkan Vekili Ertan Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Timur Mert, meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticileri de katıldı.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ
GERÇEKLEŞTİRİLEN saha ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşmeler yapılırken, ilçe halkının talep ve beklentileri yerinde dinlendi. CHP heyeti, sahada elde edilen geri bildirimlerin önemine dikkat çekerek, çözüm odaklı çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

“SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
CHP Torbalı İlçe Başkanı İbrahim Özel, saha çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, halkla iç içe olmaya devam edeceklerini vurguladı. Özel, örgütlü mücadelenin güçlenerek süreceğini belirterek, vatandaşların sesi olmaya kararlı olduklarını dile getirdi.

BİRLİK VE MÜCADELE VURGUSU
AÇIKLAMADA, birlik ve beraberlik mesajı ön plana çıkarken, “Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız” ifadeleri kullanıldı. CHP Torbalı İlçe Örgütü’nün sahadaki çalışmalarını artırarak sürdüreceği ve halkın beklentilerine yönelik adımlar atmaya devam edeceği belirtildi.
















