SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı’dan, İl Başkanlığı’na çıkarma

Bu haber 19 Ağustos 2023 - 15:52 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat ve ilçe yöneticileri önceki gün CHP İzmir İl Binası’nda, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il yöneticileri ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nün 5 Ağustos günü gerçekleştirdiği kongresinde İlçe Başkanı seçilen Hakkı Polat ve İlçe Yönetim Kurulu önceki gün CHP İzmir İl Binası’na giderek İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İl Yöneticileri ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Kongrelerini tamamlayarak rotasını yerel seçime çeviren ilçelerimizden Torbalı ilçemizin yeni ilçe başkanı Hakkı Polat ve ilçe yönetimiyle, ilçemiz için yapılacak çalışmaları konuştuk. Yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“PARTİMİZ, İLÇEMİZ VE HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ”

YAPTIKLARI ziyaret ve toplantının ardından sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat ise, “CHP Torbalı İlçe Yönetim Kurulu olarak İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu ve İl Yöneticilerimiz ile il örgütümüzde bir araya gelerek ilçemiz ve Yerel Seçimler başta olmak üzere pek çok konuda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kendilerine değerli görüşleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyor; partimiz, ilçemiz ve hemşehrilerimiz için durmaksızın çalışacağımıza bir kez daha söz veriyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.