SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı’dan Çamlıca ve Düverlik’te öbek çalışması

Bu haber 25 Eylül 2023 - 22:27 'de eklendi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen yerel seçimlere ilişkin çalışmalarına ilçe kongresini tamamlamasının hemen ardından başlayan CHP Torbalı, hafta sonunu Çamlıca ve Düverlik Mahallelerinde öbek çalışması yaparak geçirdi

İÇERİSİNDE bulunduğumuz yılın Mayıs ayında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde oldukça başarılı bir sonuç alarak uzun yıllar sonra genel seçimler bağlamında Torbalı’da birinci parti olmayı başaran CHP Torbalı, bu başarısını yerel yönetimler seçimiyle daha da ileri taşımak için çalışmalarına 5 Ağustos 2023 günü gerçekleştirdiği Olağan İlçe Kongresi’nin hemen ardından başlamıştı. Yerel seçimlere dönük çalışmalar kapsamında Torbalı’nın 60 mahallesinde bulunan seçmenler ve yurttaşlarla bir araya gelerek onların sorun, talep ve önerilerini dinlemek amacıyla öbek çalışmaları başlatan CHP Torbalı, bu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz Pazar günü Çamlıca ve Düverlik Mahallelerinde yaşayan yurttaşlarla bir araya geldi. Daha önceki haftalarda Dağtekke, Eğerci, Helvacı ve Ormanköy’de öbek çalışmaları yapan CHP Torbalı İlçe Örgütü’nde hedef Torbalı’nın 60 mahallesinde yaşayan seçmen ve yurttaşların tamamı ile temas kurmak olarak açıklanmıştı.

“TORBALIMIZIN 60 MAHALLESİNDE BASILMADIK TOPRAK, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

DÜN iki mahallede gerçekleştirilen öbek çalışması ile daha şimdiden hedefinin yüzde 10’una ulaşan CHP Torbalı’nın önümüzdeki günlerde daha da yoğun bir çalışma temposu içine gireceği öğrenildi. Öte yandan Çamlıca ve Düverlik Mahallelerinde gerçekleştirilen öbek çalışmalarına ilişkin CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak; “Öbek çalışmalarımız kapsamında bugün Çamlıca ve Düverlik Mahallelerimizde yaşayan yurttaşlarımızla bir araya gelerek hemşehrilerimizin sorun, talep ve önerilerini dinledik. Torbalımızın 60 mahallesinde basılmadık toprak, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çünkü biliyoruz ki biz birlikte çok güzeliz ve çok güçlüyüz” ifadelerini kullandı. Öbek çalışmalarına eksiksiz katılım sağlayan Önceki Dönem CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ise yaptığı sosyal medya paylaşımında; “Gece gündüz buluşmaya ve dayanışmaya devam ediyoruz. Birlikte daha güçlüyüz!” açıklamasında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.