SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı’dan Bayındır’a çıkarma

Bu haber 14 Nisan 2023 - 5:50 'de eklendi.

Türkiye’nin kader seçimine 31 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi, seçim ofislerini açmaya devam ediyor. Bu bağlamda bugün Bayındır’da açılışı yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim ofisinin açılışına CHP Torbalı adeta çıkarma yaptı

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekillerinin belirleneceği 14 Mayıs seçimlerine 31 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi, seçim ofisi açılışlarına devam ediyor. Dün Kiraz’da startı verilen seçim kampanyasının ardından bugün de Bayındır’da seçim ofisi açıldı. Seçim ofisinin açılışına CHP Torbalı adeta çıkarma yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir İl Yöneticileri, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’in de CHP Torbalı İlçe Örgütü ile birlikte katıldığı açılışta mini bir miting de gerçekleştirildi.

BAŞKAN SOYER, BAYINDIRLILARDAN SÖZÜ ALDI

BAYINDIR’DA açılışı yapılan seçim ofisi önünde kurulan platformda ilk sözü CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu aldı. İzmir 2’inci Bölge Milletvekili Adaylarını sahneye davet eden Aslanoğlu’nun konuşmasının sona ermesinin ardından sözü Millet İttifakı paydaşı Demokrat Parti kontenjanından CHP İzmir 2’inci Bölge 5’inci sıra Milletvekili Adayı Salih Uzun aldı. Uzun’un yaptığı konuşmanın sonunda Bayındır halkı Uzun’a desteklerini alkışlarla ve sloganlarla gösterdi. Son sözü alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Uzun’un konuşmasında geçen “Bir şey değişecek her şey değişecek sözüne atıfta bulunarak Bayındırlılardan 14 Mayıs’ta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü Cumhurbaşkanı ve Millet İttifakı’nı iktidar yapma sözü aldı. Gerçekleşen mini mitingin sona ermesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu beraberlerindeki Milletvekili Adaylarıyla birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.