SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı’da devir teslim töreni

Bu haber 12 Ağustos 2023 - 8:18 'de eklendi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen Olağan İlçe Kongresi’nde 340 delegenin desteğini alarak İlçe Başkanı seçilen Hakkı Polat ile Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir arasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene çok sayıda partili katılım sağladı

CHP Torbalı İlçe Binası’nda gerçekleşen devir teslim töreninde geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen Olağan İlçe Kongresi’nde 340 delegenin desteğini alarak İlçe Başkanı seçilen Hakkı Polat ile Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir arasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene çok sayıda partili katılım sağladı. Törenin ardından CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “Önceki Dönem İlçe Başkanımız Övünç Demir ile devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Kendisine nazik çiçek takdimi ve yönetimimize verdiği destek sözü için teşekkür ediyor, çıktığı belediye başkan aday adaylığı yolunda sonsuz başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

ÖNCEKİ Dönem CHP Torbalı ilçe Başkanı ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda törene ilişkin; “5 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşen Olağan İlçe Kongremizde 340 delegenin desteğini alarak İlçe Başkanı seçilen Hakkı Polat Başkanımız ile devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Kendisine ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu onurlu görevde sonsuz başarılar diliyor, her daim partimizin bir neferi olarak İlçe Başkanlığımızın emrinde gece gündüz çalışmaya devam edeceğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.