SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı’da aday adayları için süreç başladı

Bu haber 22 Kasım 2023 - 0:03 'de eklendi.

Yerel Seçimler öncesi CHP’de seçim takvimi açıklandı. Seçim takviminin belirlenmesi ile birlikte CHP’de Belediye Başkanlık ve Meclis Üyeliği için başvurular dün itibariyle başladı. Başvurular 28 Kasım’da sona erecek.

TORBALI’DA ise çok sayıda isim aday adaylığı başvurusu yapmayı bekliyor. Mevcut Belediye Başkanı Mithat Tekin, eski Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Övünç Demir, Belediye Meclis Üyesi Yıldırım Baytekin, CHP’li Tamer Özev ve Sıla İlgi Akkaş gibi isimlerin bir hafta için başvuru yapması bekleniyor.

CHP, MYK Toplantısında Yerel Seçim için takvim açıklandı. Buna göre aday adaylık başvuruları dün başladı. 28 Kasım’a kadar sürecek olan başvurularda, Büyükşehir belediye başkan adayları 50 bin lira, büyük ilçe adayları 30 bin lira, küçük ilçe adayları ise 20 bin lira başvuru ve partiye katkı ücreti alınacak.

KAMUDAN ve örgütten istifa etmesi gerekenler ise 1-5 Aralık tarihleri arasında başvuruda bulunabilecek. Aday olacak Milletvekili, belediye başkanı, meclis üyelerinin ise istifası gerekmiy

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.