SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı yerel seçim startını verdi

Bu haber 09 Eylül 2023 - 9:02 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Yerel Seçimlere yönelik öbek çalışmalarına dün akşam Dağtekke Mahallesi’nde yapılan öbek çalışmasıyla birlikte start verdi

İZMİR’DE delege seçimleri ve ilçe kongresini gerçekleştiren ilk ilçe örgütü olan CHP Torbalı, rotayı yerel seçimlere çevirdi. İlçe Başkanı Hakkı Polat önderliğinde yerel seçim çalışmalarına başlayan CHP Torbalı, dün akşam Dağtekke Mahallesi’nde yurttaşların kapısını çalmaya başlayarak yerel seçim çalışmalarının startını vermiş oldu. 153 bin seçmeni evinde ziyaret ederek 2023 genel seçimlerinde elde ettiği başarıyı pekiştirmek ve daha da ileri taşımayı hedefleyen Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nün öbek çalışmasına önceki dönem İlçe Başkanı Övünç Demir de katılım sağladı.

“ÇALINMADIK KAPI, GİRİLMEDİK EV BIRAKMAYACAĞIZ”

DAĞTEKKE Mahallesi’nde başlatılan öbek çalışmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan CHP Torbalı Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir, “Hedef 153 bin seçmeni evinde ziyaret etmek. İlçe Başkanımız önderliğinde çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız” ifadelerini kullandı. Demir’in paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.