SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı yaşlıları unutmadı

Bu haber 04 Ekim 2022 - 3:12 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Atatürk Mahallesi’nde bulunan Vefa Yaşlı Bakım ve Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti

YAŞLILAR Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı ilçe Örgütü, son olarak dün Atatürk Mahallesi’nde bulunan Vefa Yaşlı Bakım ve Huzurevi’nde ikamet eden yaşlıları ziyaret etti.

CHP Torbalı İlçe Örgütü yaptıkları ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarından, “Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı olarak Kadın Kollarımız ile birlikte Vefa huzur evindeki büyüklerimizi ziyaret ettik. Birlikte vakit geçirmek hem onlara hem de bize çok keyif verdi. Huzurevi müdürü ve çalışanlarına anne ve babalarımıza bu kadar içten ev sahipliği yaptıkları için çok teşekkür ederiz” paylaşımında bulundu. CHP Torbalı ilçe Örgütü Yöneticilerinin ziyareti sırasında İlçe Kaymakamı Ercan Öter’de burada ikamet eden yaşlıları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.