SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı tam kadro, İzmir’de devir teslim törenine katıldı

Bu haber 13 Ocak 2023 - 2:43 'de eklendi.

CHP MYK’sı tarafından İzmir İl Başkanlığı görevine getirilen Şenol Aslanoğlu için dün akşam CHP İzmir İl Başkanlığı’nda görev devir teslim töreni gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı törene CHP Torbalı İlçe Yönetimi de tam kadro katılım sağladı

BEŞ yıl boyunca başarıyla yürüttüğü CHP İzmir İl Başkanlığı görevinden İzmirlilere milletvekili olarak hizmet etmek için istifa eden Deniz Yücel’in yerine CHP Merkez Yürütme Kurulu’nda alınan karar doğrultusunda Şenol Aslanoğlu görevlendirilmişti. Yücel, dün Aslanoğlu’na görevi geniş katılımlı bir törenle devretti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı törene CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkü Ece Bozbay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Canberk Genç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Torbalı İlçe Örgütü üyeleri ile birlikte katıldı.

“ŞİMDİ HEP BİRLİKTE İKTİDARA YÜRÜME ZAMANI”

YÜZLERCE partilinin ve çok sayıda basın kuruluşunun katılım sağladığı devir teslim töreninin ardından Aslanoğlu, tebrikleri makamında kabul etti. Törenin ardından Aslanoğlu’nu makamında da ziyaret eden Başkan Demir ve ekibi, Aslanoğlu’na Cumhuriyetin ikinci yüz yılında üstlendiği görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP İlçe Başkanı Övünç Demir, “ 5 yıl başarıyla yürüttüğü İl Başkanlığı görevinden ayrılan Deniz Yücel başkanımız ve Merkez Yürütme Kurulumuzun kararıyla İzmir İl Başkanı olarak görevlendirilen Şenol Aslanoğlu başkanımızın görev devir teslim törenine; İlçe yöneticilerimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız ile birlikte katılım sağladık. Şenol Başkanımıza ve İl Yönetim Kuruluna partimizin iktidar yürüyüşünde üstlendiği bu kutsal görevde başarılar diliyor, Deniz başkanımıza da verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Şimdi hep birlikte iktidara yürüme zamanı!” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.