SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı, saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Bu haber 19 Kasım 2022 - 23:30 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile birlikte gerçekleştirdiği saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Haftanın yedi günü sahada olan CHP Torbalı Örgütü’ne adeta 7 gün 24 saat yetmiyor.

MERKEZ, kırsal ayırmaksızın Torbalı’nın 60 mahallesinde çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Yönetimi’nin hedefi, nüfusu 200 bini aşan Torbalı’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak.

ALIŞILMIŞ siyasi çalışmaların aksine saha çalışmalarını ev ev sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Yönetimi, gittiği mahallelerde her evi ziyaret edip vatandaşlarla tek tek sohbet ediyor. Bir yandan vatandaşların şikayetlerini dinleyip not alan CHP Torbalı Örgütü, bir yandan ise vatandaşların şikayetlerini çözüme ulaştırmak için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından hazırlanan projeleri açıklayarak bu sorunların CHP iktidarı ile son bulacağını anlatıyor. Tüm vatandaşların ortak şikayetinin geçim derdi olduğu görülürken, artık çocuğuna mama almakta bile zorlanan vatandaşlara CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hiç bir çocuk yatağa aç girmeyecek” sözü hatırlatılıyor.

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve ilçe örgütü tarafından gerçekleştirilen saha çalışmaları, Torbalı halkının gönlünde karşılık buluyor. Evlerinde ziyaret edilmekten ve samimi olarak dertlerinin dinlenilmesinden dolayı mutlu olan vatandaşların Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan sevgisi artıyor. Öbek çalışmalarının geri dönüşü olarak Cumhuiyet Halk Partisi’nin üye sayısındaki artış da dikkat çekiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.