SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı saha çalışmalarına devam ediyor

Bu haber 15 Eylül 2022 - 23:49 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta Genel Merkez tarafından görevlendirilen CHP Parti Okulu eğitimcileri Mehmet Erbulak ve Yaren Akçıl’ın katılımıyla gerçekleşen eğitim çalışmalarını tamamlayan CHP Torbalı İlçe Örgütü saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor

CHP Torbalı ilçe Örgütü’nde gerçekleştirilen ve hafta boyu süren parti okulu çalışmasına katılım sağlayan ilçe örgütü, kadın kolları ve gençlik kolları üye ve yöneticileri, eğitimin tamamlanmasının ardından yeniden sahaya indi. Eğitim çalışmasının ardından daha nitelikli ve donanımlı çalışmalar yürütmeyi hedefleyen CHP Torbalı İlçe Örgütü, saha çalışmalarına kaldığı yerden aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda dün CHP Torbalı Gençlik Kolları, Ayrancılar Temsilcilik binasında CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan ve Torbalı Gençlik Kolları Başkanı Canberk Genç’in katılımıyla saha çalışması planlamasına ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi.

YÜZÜN üzerinde CHP Torbalı Gençlik Kolları üyesinin katılım sağladığı toplantıya CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’de katıldı. Demir, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından, “Gençlerimizin gözünde yanan o iktidar ateşini görüyor musunuz! CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanımız Burak Kotan’ın katılımıyla Ayrancılar temsilcilik binamızda gençlerimiz kendi aralarında iktidar yolunda yapılacak çalışmaları konuşuyorlar. Torbalı Gençlik Kolları Başkanımız Canberk Genç nezdinde emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma böyle verimli bir toplantı düzenledikleri için teşekkür ederim. Torbalı’daki gençlere çağrımızdır: Bize katılın!” paylaşımında bulundu.

ÖTE yandan bir süredir Torbalı’nın kırsal mahallelerindeki kadınları mahallelerinde ziyaret eden CHP Torbalı Kadın Kolları da bu çalışmalarına parti okulu eğitiminin ardından daha nitelikli bir biçimde sürdürüyor. Bu kapsamda dün, Kaplancık Mahallesi’ndeki kadınlarla buluşan CHP Torbalı Kadın Kolları üye ve yöneticileri, burada kadınlara ilçe ve ülke gündeminin yanı sıra İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin sözlerini hatırlatan CHP TOrbalı Kadın Kolları yöneticileri, buluşmanın ardından hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.