SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı, pankartı ile Ankara’da ses getirdi

Bu haber 08 Mart 2023 - 0:45 'de eklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek olmak için Ankara’ya giden Övünç Demir liderliğindeki CHP Torbalı İlçe Örgütü, burada açtığı pankartla bir kez daha ülke gündemine oturdu

SON dönemlerde katıldıkları çeşitli eylem ve etkinliklerde gerek kitleselliği gerekse açtığı pankartlarla ülke gündemine oturmayı başaran CHP Torbalı İlçe Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek olmak için gittiği Ankara’da açtığı pankartla bir kez daha ülke gündemine oturdu. Sabah erken saatlerde Torbalı’dan yola çıkarak Ankara’ya giden partililer, gün boyu Millet İttifakı’nın toplantısının yapılacağı Saadet Partisi Genel Merkezi’nin önünde toplantıdan çıkacak kararın açıklanmasını bekledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katıldığı toplantının ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde sevinç dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Adayın açıklanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nün açtığı “Anadolu’nun Kemal’i, hepimizin umudu, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı; Yolun yolumuzdur” pankartı sosyal medyada ses getirdi.

Öte yandan CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’in, sosyal medya hesabından yaptığı “Torbalı’dan Ankara’ya heyecanla gittik, daha büyük bir heyecanla geri dönüyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu! #AyağaKalkınİktidarOluyoruz #GeliyorGelmekteOlan” paylaşımı da kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.