SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP TORBALI, ÖĞRENCİLERE DESTEK İÇİN AÇIKLAMA YAPACAK

Bu haber 06 Ekim 2023 - 11:42 'de eklendi.

CHP Torbalı, üniversitelerde yemekhane ücretlerine yapılan zamlar ve bu zamlara karşı çıkan öğrencilere uygulanan özel güvenlik ve kolluk şiddetine karşı bugün saat 13:00’da Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı MYO önünde öğrencilere destek amaçlı bir basın açıklaması gerçekleştirecek

CHP TORBALI, ÖĞRENCİLERE DESTEK İÇİN AÇIKLAMA YAPACAK

Yemekhane ücretlerine yapılan fahiş zamlarla karşı karşıya kalan üniversite öğrencileri okulların açılmasıyla birlikte bu durumu protesto etmeye başladılar. Özel güvenlik ve kolluk güçlerinin protestoları öğrencilere yönelik şiddetle bastırmaya çalışmaya çalışması toplumun çeşitli kesimlerinin tepkisiyle karşılaşmaya devam ediyor ve öğrencilere destek çığ gibi büyüyor. Öğrencilerin sesine kulak verenlerden birisi de Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü oldu. CHP Torbalı, bugün saat 13:00’da Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı meslek Yüksek Okulu önünde bir basın açıklaması yapacağını duyurdu.

“ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat ve CHP Torbalı İlçe Örgütü’nün sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurduğu basın açıklamasına ilişkin şu ifadeler kullanıldı: “Üniversitelerde yemekhane ücretlerine yapılan fahiş zamlar ve bu zamlara karşı gelen öğrencilere uygulanan özel güvenlik ve kolluk zoruna karşı Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı Meslek Yüksek Okulu önünde basın açıklaması yaparak ülkemizin aydınlık geleceği olan öğrencilerimizin yanında olacağız. Açıklamamıza tüm örgütümüz ve halkımız davetlidir”

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.