SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı, kurultay için Ankara’ya gidecek

Bu haber 01 Kasım 2023 - 8:06 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı ilçe Örgütü, 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan CHP 38’inci Olağan Kurultayı için Ankara’ya gidecek. İlçe Başkanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada kurultaya gitmek isteyen partililer için 3 Kasım Cuma gecesi otobüs kaldırılacağı duyuruldu

CUMHURİYET Halk Partisi 38’inci Olağan Kurultayı’nı 4-5 Kasım günleri Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştireceğini duyurmuştu. Torbalı’dan CHP Torbalı Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir ile CHP 28’inci Dönem İzmir Milletvekili Adayı Sefer İpekli’nin oy kullanacağı kurultayda 4 Kasım Cumartesi yapılacak oylamada Genel Başkan, 5 Kasım Pazar günü yapılacak oylamada ise Parti Meclisi üyeleri belirlenecek.

İLÇE BİNASI ÖNÜNDEN OTOBÜS KALKACAK

BÜYÜK Kurultay’a ülkenin dört bir yanından Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin akın etmesi beklenirken CHP Torbalı’da kurultaya katılmak için 3 Kasım Cuma gecesi ilçe binası önünden otobüs kaldıracağını duyurdu. CHP Torbalı İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “38. Olağan Kurultayımız için Ankara’ya gidiyoruz! Bizimle gelmek isteyenlerin 31 Ekim Salı günü (BUGÜN) 14:00’a kadar 0546 942 3503 numaralı telefonu arayarak İlçe Sekreterimiz Yeliz Tekinkök’e isim yazdırması gerekmektedir” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.