SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı, Genel Başkan Özel’i TBMM’de ziyaret etti

Bu haber 24 Kasım 2023 - 7:34 'de eklendi.

CHP Torbalı İlçe Örgütü,  CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e önceki gün TBMM’deki makamında tebrik ziyareti gerçekleştirdi. CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, ziyaret sırasında birebir görüşme fırsatı da bulduğu Özel’e örgütünün ön seçim talebini iletti

CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, partilerinin 38’inci Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Özgür Özel’e Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında tebrik ziyaretinde bulundu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkü Ece ve Gençlik Kolları Başkanı Canberk Genç’in de eşlik ettiği Polat, birebir görüşme fırsatı bulduğu Özel’e, CHP Torbalı İlçe Örgütü’nün aday belirleme sürecinde ön seçim talebi olduğunu aktardı.

Ankara ziyareti dönüşü yaptığı sosyal medya paylaşımında “Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütümüzü temsilen Genel Başkanımız Özgür Özel”e tebrik ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimiz esnasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunma fırsatı da yakaladığımız Genel Başkanımıza; Mahalli İdareler Seçimi’ne ilişkin Torbalı’da aday belirleme yöntemi hususunda ilçe örgütümüzün ön seçim talebi olduğunu ilettik. Genel Başkanımıza misafirperverliği için bir kez daha teşekkür ediyor, üstlendiği bu kutsal görevde sonsuz başarı dileklerimizi yineliyoruz” ifadelerini kullandı.

TALEP KABUL EDİLİRSE TORBALI’NIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI, ÜYELER BELİRLEYECEK

CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat’ın Özel’in TBMM’deki makamında gerçekleştirdiği görüşmedeki ön seçim talebinin kabul edilmesi halinde CHP üyeleri sandık başına giderek adaylık dosyası almak için başvuru yapan kişilerden birine oy verecek ve oylamadan en yüksek oyu alan kişi CHP’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı olacak.

ÖVÜNÇ DEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

POLAT’IN paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda tebrik yorumu ve beğeni alırken önümüzdeki günlerde aday adaylık başvurusu yapması beklenen Önceki Dönem CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, adayın CHP üyelerinin kullanacağı oyla belirlenmesini sağlayacak olan ön seçim talebinde bulunan Polat’ın ön seçim talebinde bulunmasını teşekkür ederek karşıladığı görüldü. Demir, konuya ilişkin olarak yaptığı paylaşımında; “Kıymetli İlçe Başkanımız Hakkı Polat’a Genel Başkanımızdan ön seçim talep ettiği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.